KUNST VOOR IEDEREEN 
   ART FOR ALL

Mijn naam is Annemarie Sturm, ik ben moeder van twee volwassen dochters en mijn leven lang al bezig om met mijn te handen werken. Mijn grote liefde op dit gebied is schilderen en tekenen. Ook werken met naald en draad en boetseren doe ik graag. Mijn passie voor kunst heeft zich als eerste vormgegeven op de middelbare school, waar ik Schilderen en Kunst-beschouwing en geschiedenis als examenvak had. Hierna heb ik in de reclame gewerkt en een marketing opleiding gedaan. Ook zit ik al lange tijd zelf op schilderles en heb heel veel plezier in het bekijken en ervaren van kunst van andere kunstenaars. Mijn werk bestaat uit veel zelfreflecties en vanuit mijn hart en ziel. Vaak weet ik op voorhand niet wat ik ga maken, waardoor ik steeds weer verrast word door wat er op het doek tevoorschijn komt. Ik werk puur intuïtief.  Met KUNSTVOORIEDEREEN wil ik graag mijn liefde voor de kunst doorgeven, waarbij het accent ligt op het ervaren van het vrije gevoel dat tijdens het kunst maken ontstaat.

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram